O nás

Historie firmy

*    Březen 1991 - Racia byla založena v Radotíně (Praha 5) jako rodinná firma vyrábějící a prodávající produkty zdravé výživy
*    Květen 2000 - firma byla rozšířena o pekárnu s ruční výrobou na bázi tradičních receptů
*    Srpen 2003 - otevřeno pekařství v poliklinice Modřany
*    Listopad 2009 - otevřena jídelna Modřanka v poliklinice Modřany
*    Ocenění - firma oceněna v celorepublikové soutěži Kornspitz® roku 3x za sebou prvním místem a 1x druhým místem

Modřanka – jídelna s občerstvením

Od roku 1987 do srpna roku 2009 byly prostory jídelny vybaveny pouze na ohřev dovážených jídel a bývalá kantýna byla od jídelny oddělena.

Od srpna roku 2009 jsme začali provádět rekonstrukce prostor za účelem vytvořit provozovnu způsobilou k vaření jídel. Kuchyně byla vybavena novými gastro zařízeními a zcela nově vybudovanou rozsáhlou vzduchotechnikou tak, aby plně odpovídala hygienickým normám.

Nyní jídelnu i kantýnu naleznete ve společném prostoru, kde Vám budou nabízeny snídaně, svačiny a obědy. Díky uzpůsobení prostor můžete nahlížet přímo pod pokličku kuchyně – přes výdejní pult uvidíte, jak se jídlo připravuje. Jídelna disponuje samoobslužným prostorem, kde si můžete nabídnout ovocné a zeleninové saláty, lahůdky, zákusky a nápoje.

Zásady naší kuchyně
- Jídla připravujeme výhradně bez přídavku glutamátů a konzervačních látek.
- Maso je výhradně českého původu a pouze chlazené.
- Technologie výroby zaručuje šetrné zpracování surovin. Použitím konvektomatu (vaření v páře) docilujeme zdravějších pokrmů.

Jídelna s občerstvením je nekuřáckým prostorem.

Modřanka je určena pro širokou veřejnost.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Vám dobrou chuť!